Tapijt Reinigen en Beschermen

 

Tapijt reinigen is veel meer dan alleen maar met een gemiddeld schoonmaakmiddel over uw tapijt gaan. Onze schoonmaakmethode dringt diep door in de vezels van uw tapijt. Het vuil wordt naar boven geduwd en kan zo door ChemDry Alfa vakkundig verwijderd worden. Desgewenst brengen wij een beschermlaag aan. Wilt u meer informatie over onze unieke schoonmaaktechnieken?

ChemDry Alfa is zeer flexibel en gaat voor de maximale klanttevredenheid. Desgewenst reinigen wij buitenom uw kantoortijden. Zo kan de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaan, maar u profiteert wel van alle voordelen. Dankzij onze reiniging verbetert binnen de luchtkwaliteit, hierdoor voelt uw personeel zich prettiger en werken zij productiever. Een ander groot voordeel van de beterde luchtkwaliteit is dat het ziekteverzuim enorm daalt. Uw personeel ademt gezondere lucht in en wordt minder snel ziek.

 

Tapijt reinigen

Tapijt beschermen

 

Chem-Dry Alfa reinigt met de unieke Chem-Dry methode op basis van koolzuur. Deze reinigingstechniek kent een uitstekend resultaat, maar heeft voor u als klant nog een aantal belangrijke voordelen.

  • Het algemene reinigingsmiddel is vriendelijk voor mens en milieu. Het heet niet voor niets The Natural
  • Uw vloerbedekking of meubilair is in enkele uren weer helemaal droog en volledig te benutten
 

 

Vrijblijvende Demonstratie

Bij zakelijk opdrachten zien wij regelmatig dat er vraag is naar een demonstratie. Door het zetten van een proef ziet u direct het resultaat op een kleine oppervlakte. U kunt direct de oude situatie vergelijken met de gereinigde. Heeft u behoefte aan een dergelijke test? Laat het ons weten, wij verzorgen dit graag voor u.

Onze reinigingsmethodes kennen vele voordelen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem Contact  op met ChemDry Alfa.