Linoleum vloeren Reinigen, Beschermen en Renoveren

Linoleum / Marmoleum Vloeren

Linoleum en Marmoleum worden ook wel elastische vloeren genoemd. Het is een vloerbedekking die je vaak in scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen terug ziet. Linoleum lijkt een hele eenvoudige vloer, maar toch heeft linoleum specifieke aandacht nodig op het gebied van reinigen.
Wij van Kastelein Vloeronderhoud weten hoe wij linoleum vloeren moeten reinigen. Door uw vloer op de juiste manier te behandelen, zal uw vloer langer mee gaan en krijgt hij de uitstraling die hij verdient.

Marmoleum schoonmaken
Marmoleum Reinigen

Linoleum Reinigen en beschermen

Linoleum vloeren vragen arbeidsintensief onderhoud, en wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd zijn de gevolgen groot. U kunt denken aan het niet meer kunnen herstellen van de linoleum vloer, het verlies van de kleur en beschadigde top lagen. Daarom is het erg belangrijk dat een professionele partij dit onderhoud pleegt. Wij zijn het juiste bedrijf om u te helpen. Wij zorgen ervoor dat uw linoleum vloer nauwkeurig wordt gereinigd en er weer als nieuw uit ziet.

Reiniging of Renovatie ?

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij komen langs om naar uw linoleum vloer te kijken en te beoordelen hoe deze vloer moeten worden gereinigd. Het ligt aan de linoleum vloer hoe deze moet worden gereinigd. Het strippen en opnieuw in de was zetten van linoleum vloeren is specialistisch en vraagt nauwkeurig werken met geschikte producten. Wij beschikken over de juiste producten om uw linoleum vloer te reinigen. Wij zorgen ervoor dat uw linoleum vloer nauwkeurig wordt onderhouden en er weer als nieuw uit ziet.

Linoleum schoonmaken