Gietvloeren Reinigen, Beschermen en Renoveren

 

Een Gietvloer heeft een hoge slijtvastheid, verandert niet bij temperatuurverschillen, is geluiddempend en is gemakkelijk in (dagelijks) onderhoud. Maar geen enkele vloer is 100% onderhoudsvrij. Daarom is er ook periodiek onderhoud van uw gietvloer nodig door een specialist om de vloer in goede conditie te houden.

Periodiek onderhoud van gietvloeren

Standaard zijn gietvloeren normaal gesproken voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag. Bij onderhoud kunnen wij als het nodig is een nieuwe of extra laag PU aanbrengen, zodat de vloer weer goed beschermd is tegen vocht en beschadigingen.

Gietvloer verven
Epoxyvloer verven

Gietvloer verven

PU color
Kastelein Vloeronderhoud biedt vloer kleurende systemen, waarbij vele mogelijkheden kunnen worden geboden. Bijvoorbeeld een makeover van de vloer door middel van het aanbrengen van een kleursysteem. Hiermee kunt u een optisch oude afgeschreven vloer in één keer een nieuw uiterlijk geven, in een zeer kort tijdsbestek (1 tot 2 dagen). Zeer duurzaam, u geeft de vloer een tweede leven en is natuurlijk zeer kostenbesparend. Geen sloopkosten, geen dagen durende opbouwsystemen maar een snel hergebruik en een compleet nieuwe look.


Kastelein Vloeronderhoud renoveert Gietvloeren voor zowel bedrijven als particulieren.
Bel gratis 0800-0348 voor meer informatie over ons bedrijf.

 Of vul ons contactformulier in voor een gratis vrijblijvende 

offerte of Demonstratie!

Gietvloer coating